Landstede Groep

Meander Bigband succesvol in Shanghai

05-05-2016

De Meander Bigband kijkt terug op een zeer succesvolle concerttournee naar Shanghai. De schoolband van het Meander College heeft acht concerten verzorgd in de Chinese metropool op scholen, festivals en tijdens een ceremonie van het Nederlands Consulaat.

Veel indruk maakten de concerten op de authentiek Chinese scholen waarbij de discipline en het respect voor elkaar indrukwekkend waren voor de scholieren. Tegelijkertijd hadden de Chinese scholieren een concert om nooit te vergeten. Er werd door iedereen meegezongen met het Chinese volkslied en uiteindelijk uitbundig gedanst tijdens het spelen van de bekende Chinese hits, speciaal ingestudeerd voor deze tournee.
 
Naast de concerten op (internationale) scholen, verzorgde de bigband een concert ter gelegenheid van het JZ Spring Jazz Festival, koningsdag op het Nederlands Consulaat en de Kingsdayparty in het Holland House Shanghai. Dit laatste concert was een uitbundig Nederlands feest van expats in Shanghai op een unieke locatie: het dakterras van het luxueuze Renaissance Hotel in hartje Shanghai (zie foto).
 
Na deze tournee maakt de Meander Bigband zich op voor optredens tijdens het Frionfestival en de Halve Marathon.

Stel je vraag

Contact

Bel ons: (088) 850 77 70
Of mail naar: bigband@meandercollege.nl

 

Ons bezoekadres:
Meander College
Dobbe 37
8032 JW Zwolle